top of page
Original.png
DE229356-8676-4F7B-9619-4192C0DE45D6.JPG
IMG_1141.JPG
IMG_1156.JPG
IMG_2040.JPG
e02163dd-0184-472d-b78c-fadd38cf0cb6.JPG

TAS - The Art of Styling wordt gevormd door

styliste Marloes Wolfs:

Sinds 2010 werk ik als freelance (foto)styliste met veel plezier voor een breed scala aan opdrachtgevers op het gebied van interieur en food. 

 

Hierbij bied ik een combinatie van inspiratie, creatie en projectmanagement. Desgewenst vanaf de eerste sfeerbepaling of grove ideeën tot aan de uiteindelijke totstandkoming van het beeld of de opstelling. 

Fotostyling

Denk hierbij aan de styling bij fotografie van interieurproducten en/of -collecties of foodproducties ten behoeve van promotie-middelen, kookboeken en inspiratie magazines.

 

In dit proces werk ik intensief samen met de fotograaf en eventueel een reclamebureau en/of artdirector. 

 

 

Product Styling

Daarnaast wordt ook op het gebied van beursstand styling, set dressing en showroom inrichting mijn expertise ingezet, om zo een productpresentatie van beleving en inspiratie te voorzien. 

In mijn werk ga ik doelgericht aan de slag, voorzien van een gezonde dosis "Brabantse Gezelligheid". Naar mijn idee brengt ieder beeld en iedere presentatie of opstelling een boodschap over. Het raken van de juiste toon met deze boodschap is één van mijn grote drijfveren in mijn werk. Bij iedere opdracht streef ik er naar om mijn opdrachtgever hierin te ontzorgen en verrassen!"

- Creëren - Inspireren - Communiceren -

bottom of page